Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Muhabbet
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Dervişler Mekanı
»
DERVİSLER.NET
»
Forum Kuralları
»
Yönetimden Duyurular
»
Yeni üye olacakların dikkatine !
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Yeni üye olacakların dikkatine ! (Okunma sayısı 78 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alperen
Forum Yöneticisi
+36/-65535
Yeni üye olacakların dikkatine !
«
:
10-Mart-2010:Çarşamba 01:31:11 »
Son günlerde foruma üye olanlarda gördüğümüz kullanıcı adı ve e-posta adresleri hiçbir anlam ve manası olmayan tabir-i caizse "sallama" şeklinde oluşturulmuş, örneğin kullanıcı adı ; "asdffas", "wesdfhjks" e-posta adresleri ise ;
salla@otmail.com
,
gsdhjs@sa.as
... v.s
Üye olmak istemiyorsanız lütfen olmayınız. Şayet üye olmak, paylaşıma katılmak isterseniz o zaman güzel bir kullanıcı adı almaya ne dersiniz?
Aktivasyon e-postası kayıt esnasında belirttiğiniz e-posta adresinizine geleceği için geçerli olması gerekiyor. Aksi taktirde üyeliğiniz gerçekleşmez, forumdan istifade edemezsiniz.
Aktivasyon işlemi resimli anlatımı...
Kayıt ol butonuna tıkladığınızda karşınıza üyelik sözleşmesi çıkacaktır.
Kuralları okudukdan sonra onaylıyorsanız "Üyelik sözleşmesinin koşullarını kabul ediyorum" butonuna tıklayınız.
Kabul etmiyorsanız geri butonuna tıklayarak ziyaretci olarak forumdan istifade edebilirsiniz.
"Üyelik sözleşmesinin koşullarını kabul ediyorum" butonuna tıklayanlar için yeni bir sayfa açılacaktır.
Kullanıcı adı, geçerli bir e-posta adresinizi, şifrenizi (en az 4 karekter) girdikten sonra "Kayıt ol" butonuna tıklayınız.
Geçerli e-posta adresi girmediyseniz daha önce belirtildiği gibi üyelik işlemi gerçekleşmez.
E-posta adresini açalım
Resimde gördüğünüz gibi üyeliğimizi aktif edecek(aktivasyon) e-postamız gelmiş. E-postanızda belirtilen adrese tıkladığınızda;
Hoş geldiniz. Hayırlı paylaşımlar dileriz.
Radyo Semaveri dinlemek istermiydiniz?
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Dervişler Mekanı
»
DERVİSLER.NET
»